Riool ontstopping

Riool ontstopping
Een verstopte afvoer komt vaak onverwacht en altijd ongelegen. Daardoor is riool ontstopping vaak een spoedkarwei. Naus & Naus probeert u zo snel mogelijk van dienst zijn. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat rioolproblemen goed en snel verholpen zullen worden. wij bieden geen weekend dienst en 24 uurs service.

Riool inspectie systeem
Rioolinspecties in leidingen met diameters tot Ø200 worden uitgevoerd middels een speciaal camerasysteem waarmee we uw riool van binnenuit bekijken en opnamen maken indien gewenst. Het camerasysteem is voorzien van een zender die wij bovengronds kunnen volgen met een ontvanger zodat wij altijd weten waar een eventueel probleem zich bevindt. Dit voorkomt onnodig graaf- en breekwerk. Geen scheur of verstopping blijft ongezien tijdens de camera inspectie van het riool. En is er schade aan de rioolbuizen dan verzorgen wij de vervanging van de slechte delen van uw afvoer en riool. Uiteraard lichten wij u vooraf in welk werk noodzakelijk is en hoe dit wordt aangepakt zodat u niet voor voor vervelende verrassingen komt te staan.

Meer duidelijkheid en zekerheid bij de aankoop van uw huis!
Heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht over de inspectie van de riolering bij de koop van een huis? Dit geeft u zekerheid dat u in de komende jaren niet voor ongewilde verrassingen komt te staan.