Riool ontstopping

Riool ontstopping
Een verstopte afvoer komt vaak onverwacht en altijd ongelegen. Daardoor is riool ontstopping vaak een spoedkarwei. Naus & Naus kan u snel van dienst zijn!! Om u van deze vervelende rioolproblemen af te helpen probeert Naus & Naus zo snel mogelijk ter plaatse te komen om uw riool, wc of afvoer-problemen te verhelpen. Onze volledig uitgeruste hoge-druk  spuitwagen met regelbare druk van 10 tot 200 bar tot ruim 75 liter water per minuut door de hogedrukslang, die een lengte heeft van ongeveer 50 meter en hierbij een uitkomst is voor moeilijk bereikbare plaatsen.Op deze manier bent u ervan verzekerd dat rioolproblemen goed en snel verholpen zullen worden.

Riool inspectie systeem
Rioolinspecties in leidingen met diameters tot van Ø75mm t/m  Ø200mm worden uitgevoerd middels een speciaal camerasysteem waarmee we uw riool van binnenuit bekijken en opnamen maken indien gewenst. Het camerasysteem is voorzien van een zender die wij bovengronds kunnen volgen met een ontvanger zodat wij altijd weten waar een eventueel probleem zich bevindt. Dit voorkomt onnodig graaf- en breekwerk. Geen scheur of verstopping blijft ongezien tijdens de camera inspectie van het riool. En is er schade aan de rioolbuizen dan verzorgen wij de vervanging van de slechte delen van uw afvoer en riool. Uiteraard lichten wij u vooraf in welk werk noodzakelijk is en hoe dit wordt aangepakt zodat u niet voor voor vervelende verrassingen komt te staan.

Meer duidelijkheid en zekerheid bij de aankoop van uw huis!
Heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht over de inspectie van de riolering bij de koop van een huis? Dit geeft u zekerheid dat u in de komende jaren niet voor ongewilde verrassingen komt te staan.